Η εταιρεία μας...  
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ-ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!!
ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΠΕΝΤΕ (5) ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΗΣ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!!
 
Η εταιρεία μας αποτελείται αυστηρά από υψηλά εκπαιδευμένα στελέχη που δραστηριοποιούνται στον τομέα της ασφάλειας τα τελευταία είκοσι και πλέον έτη. Η πολυετής εμπειρία τους, σε συνδυασμό με την άριστη εκπαίδευσή τους, μας δίνει τη δυνατότητα να εγγυηθούμε το ανώτερο δυνατό επίπεδο επαγγελματισμού, διακριτικότητας και εμπιστοσύνης. Επίσης, το ευρύ δίκτυο συνεργατών που διαθέτουμε τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, μας δίνει τη δυνατότητα να καλύψουμε όλες τις παραμέτρους ασφάλειας της επιχείρησής σας.

Οι υπηρεσίες της SUPER SECURITY, προσαρμοσμένες στις δικές σας ιδιαίτερες ανάγκες και περιστάσεις, περιλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων: ασφάλεια υποδομών και εγκαταστάσεων, στατική και περιπολούμενη φύλαξη, εμπορία–εγκατάσταση συστημάτων συναγερμών, Access Control και CCTV, κέντρο λήψης και διαχείρισης σημάτων εικόνας και ήχου (Video Analytics System), τηλεματικές εφαρμογές και υπηρεσίες (Fleet Management, Personal And Vehicle Tracking), ασφάλεια συστημάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών (IT Security), απόλυτη ασφάλεια εκδηλώσεων, συνοδεία προσώπων, παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Η SUPER SECURITY είναι ιδιωτική επιχείρηση παροχής υπηρεσιών ασφαλείας αδειοδοτημένη από το Υπουργείο Εσωτερικών. Παρέχουμε ποιοτικές και αποτελεσματικές λύσεις στην Αθήνα & Θεσσαλονίκη αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα, εισάγοντας καινοτόμα συστήματα και νέες αντιλήψεις στο χώρο της ασφάλειας. Δέσμευση της εταιρείας μας είναι να ανταποκριθούμε άμεσα στις ανάγκες σας και να ικανοποιήσουμε απόλυτα τις απαιτήσεις σας. Στόχος μας είναι να υπερβούμε τις προσδοκίες σας και να γίνουμε ο πιο έμπιστός σας συνεργάτης. Στην SUPER SECURITY η ασφάλεια είναι ένας ολόκληρος κόσμος συνδυασμένων υπηρεσιών και λύσεων, με έναν και μόνο στόχο: τη θεμελίωση ενός ασφαλέστερου, αποτελεσματικότερου και, κατά συνέπεια, δημιουργικότερου περιβάλλοντος για τους συνεργάτες μας.
 
Οι δημόσιοι μηχανισμοί δεν επαρκούν για να καλύψουν τις πολλαπλές ανάγκες επιχειρήσεων, οργανισμών, αλλά και της κοινωνίας γενικότερα, για έναν πολύ απλό λόγο: οι πόροι αλλά και τα τεχνικά μέσα που διαθέτουν είναι περιορισμένα, λαμβάνοντας υπ' όψη την ολοένα αυξανόμενη-σε αριθμούς και βιαιότητα- εγκληματικότητα. Στο σημείο αυτό, η βιομηχανία της ασφάλειας προσπάθησε να καλύψει το κενό, χωρίς όμως μεγάλη επιτυχία.

Οι ιδιωτικοί φορείς παροχής ασφάλειας παραδοσιακά είχαν μια μάλλον αρνητική εικόνα στο κοινωνικό σύνολο. Απρόσωπες και τυποποιημένες διαδικασίες, πλημμελείς έως και ανύπαρκτες υπηρεσίες έχουν ορίσει έναν κοινό παρανομαστή: εξαιρετικά χαμηλές οικονομικές προσφορές που, ενώ φαντάζουν δελεαστικές, λειτουργούν εκπτωτικά: κακή ποιότητα υπηρεσιών, ανεπαρκής έως ανύπαρκτη κατάρτιση του προσωπικού, δημιουργία ενός κλάδου υπαλλήλων που αντιμετωπίζουν το επάγγελμα ευκαιριακά, καθώς οι μισθοί είναι ελάχιστοι και οι δυνατότητες εξέλιξης των πραγματικά ικανών ανύπαρκτες.

Το αποτέλεσμα είναι η δημιουργία δυσπιστίας για την αποτελεσματικότητα των Ι.Ε.Π.Υ.Α. και η διαπίστωση ότι, όταν η ποιότητα υποβαθμίζεται τόσο πολύ, οι δήθεν χαμηλές προσφορές, στην πραγματικότητα δεν είναι καθόλου φθηνές. Ο πελάτης καταλήγει να πληρώνει πολύ ακριβά το τίποτα, επιβεβαιώνοντας τη γνωστή λαϊκή ρήση «ότι πληρώνεις παίρνεις».

Η αποστολή μας βασίζεται σε μια αδιαπραγμάτευτη αρχή: ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ. Η πρόληψη και η στρατηγική μπορούν πραγματικά να σώσουν ζωές και περιουσίες. Η παροχή υπηρεσιών ασφαλείας δεν θα πρέπει να θεωρείται ως ένα αναίτιο έξοδο, ως είδος πολυτέλειας και υπερβολής. Αντίθετα, αποτελεί ουσιαστική επένδυση, διασφαλίζοντας το ευρύτερο πλαίσιο για την ιδιωτική, κοινωνική και επαγγελματική ανάπτυξη.
Η ΕΤΑΙΡΙΑ NAPCO (AMEΡIKHΣ) ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΙΣΗΓΜΕΝΗ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ
ΥΟΡΚΗΣ ΣΤΟΝ ΔΕΙΚΤΗ NASDAQ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ.
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ IDS (ΝΟΤΙΟΥ ΑΦΡΙΚΗΣ) ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ.
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ DSC (ΚΑΝΑΔΑΣ) ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΣΥΡΜΑΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ.Τηλεφωνικό κέντρο: 2310 723066 FAX 2310795566: Θεσσαλονίκη-ΒΙ.ΠΕ.Θ-Αθήνα-Χαλκιδική