Η ιστορία μας...    
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ-ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!!
ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΠΕΝΤΕ (5) ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΗΣ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!!

 
Η SUPER SECURITY ιδρύθηκε το 1999 και ανήκει στον όμιλο επιχειρήσεων ΖΟΥΜΠΟΥΡΙΔΗΣ Ι. Α.Β.Ε.Ε. που υφίσταται από το 1930, με έδρα την Θεσσαλονίκη. Η SUPER SECURITY δραστηριοποιείται στον χώρο παροχής υπηρεσιών υψίστης ασφαλείας καθώς και στην εμπορία συστημάτων ασφαλείας με τα υψηλότερα Standard της αγοράς, σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια.

Η πολυετή μας εμπειρία, το εξειδικευμένο επιτελείο μας το οποίο αποτελείται από άριστα εκπαιδευμένα στελέχη, η συνεργασία μας με τους μεγαλύτερους οίκους εμπορίας και παραγωγής συστημάτων προστασίας, μα πάνω απ΄ όλα το αίσθημα ευθύνης απέναντι σας μας παρέχουν την δυνατότητα να εξαλείψουμε κάθε αίσθημα ανασφάλειας σας, θωρακίζοντας έτσι το επιτυχές αποτέλεσμα κάθε δραστηριότητας μας.
 
Στην SUPER SECURITY έχουμε δημιουργήσει τις καταλληλότερες συνθήκες ώστε να προλαμβάνουμε κάθε κακόβουλη και εγκληματική ενέργεια εις βάρος των πελατών μας. Πιστεύουμε πως η πρόληψη υπερτερεί της καταστολής. Για τον λόγο αυτόν, η μελέτη και η εκτίμηση κάθε ανατιθέμενης εργασίας στην SUPER SECURITY γίνεται από ειδικά εκπαιδευμένη ομάδα συνεργατών με πλούσια εμπειρία.

Η ομάδα αυτή είναι και υπεύθυνη για την τακτικότατη παρακολούθηση της σωστής λειτουργίας του συστήματος ή του σχεδίου ασφαλείας.Με τα μέτρα πρόληψης της SUPER SECURITY, 365 ημέρες τον χρόνο, 24ώρες το 24ώρο, η διαπίστωση της ασφαλείας σας και η προάσπιση των συμφερόντων σας, είναι ΔΕΔΟΜΕΝΗ και ΑΜΕΣΗ.

ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΕΧΕΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.

Επειδή οι κατάλληλες συμβουλές στην κατάλληλη στιγμή, πριν από οποιαδήποτε κακόβουλη ενέργεια εις βάρος σας, ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ πως είναι το θεμέλιο για μια πετυχημένη προληπτική δράση. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ έτσι ώστε να σας εκθέσουμε τις προτάσεις μας, τις τιμές καθώς και τις σοβαρές ΔΩΡΕΑΝ παροχές στην περίπτωση μελλοντικής συνεργασία μας.

Στην διάθεση σας βρίσκεται 24ώρες το 24ώρο η έμπειρη ομάδα συνεργατών μας. Η Ανάγκη για προστασία είναι παγκόσμιο φαινόμενο και σε ολόκληρο τον πλανήτη επενδύονται τεράστια χρηματικά ποσά για την ανακάλυψη νέων τρόπων προστασίας από εγκληματικές ενέργειες, δολιοφθορές, διαρρήξεις. Η SUPER SECURITY προσαρμόζει καθημερινά κάθε νέα εξελιγμένη μέθοδο προστασίας η οποία μπορεί να λειτουργήσει αποτελεσματικά στην Ελληνική αγορά.
Τηλεφωνικό κέντρο: 2310 723066 FAX 2310795566: Θεσσαλονίκη-ΒΙ.ΠΕ.Θ-Αθήνα-Χαλκιδική